środa, 15 kwietnia 2015

Pasta jajeczna

Mój mąż zawsze powtarza "Że coś trzeba jeść", a no właśnie trzeba i dlatego dzisiaj u nas na śniadanie była pasta z jajek, bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu, a do tego bez zbędnych kalorii :)


Pasta jajeczna

2 jajka
1/4 czerwonej papryki
1 łyżka jogurtu naturalnego
szczypiorek
sól i pieprz
wykonanie:
Jajka ugotować na twardo, obrać z łupinek i dokładnie rozgnieść widelcem lub bardzo drobno posiekać do rozdrobnionych jajek dodać pokrojoną  w małą kosteczkę paprykę i posiekany  szczypiorek oraz jogurt. Wszystkie składniki pasty dokładnie wymieszać w trakcie doprawić ją solą oraz pieprzem.




1 komentarz:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Obserwatorzy

Wszystkie teksty i zdjęcia są mojego autorstwa i proszę ich nie kopiować bez mojej zgody