Wracając do tortu to myślę, że jak na kogoś kto jeszcze rok temu psioczył na masę cukrową to wyszło mi to całkiem, całkiem i mała będzie zadowolona z torcika.
niedziela, 29 września 2013
Żabka dla żabki
Wczoraj robiłam tort na 3 urodziny małej artystki, dziewczynka jak na 3 latka jest bardzo mądra bo na urodzinki zaprasza tylko z prezentem :)
Wracając do tortu to myślę, że jak na kogoś kto jeszcze rok temu psioczył na masę cukrową to wyszło mi to całkiem, całkiem i mała będzie zadowolona z torcika.
Wracając do tortu to myślę, że jak na kogoś kto jeszcze rok temu psioczył na masę cukrową to wyszło mi to całkiem, całkiem i mała będzie zadowolona z torcika.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Śliczny.
OdpowiedzUsuńśliczny tylko jak jeść taki tort? taka masa nie jest twarda?
OdpowiedzUsuńNormalnie się go je, ja kupuję gotową masę marcepanową lub lukier plastyczny i on jest cały czas mięciutki ta warstwa pokrywająca tort kroi się fantastycznie jak zwykły krem. Dekoracje troszkę się podsuszają, ale nie są twardsze od draży na tym torcie tylko żaba nie nadaje się do jedzenia bo jest za słodka, a cała reszta jest bardzo smaczna z lekko cytrynowym posmakiem.
UsuńZresztą ja zauważyłam, że dla dzieci liczy się wygląd i takie kolorowe torty robia na nich duże wrażenie.
Już jest ładnie, a jak będę Twoje torty wyglądać za kolejny rok? Nie chce nawet myśleć:)
OdpowiedzUsuńMam nadzieję, że lepiej jak teraz :)
UsuńIwonko śliczne;) ja tez w końcu zaczęłam dekorować lukrem plastycznym:):) Ale jeszcze marnie mi idzie;):) Ale Twój torcik pierwsza klasa!! Pozdrawiam:)
OdpowiedzUsuńDziękuję :) Takie torty faktycznie są ładne, ale jednak klasyczny tort jest najlepszy :)
OdpowiedzUsuń