Upalny dzień to najlepszy dzień na taki pyszny i zimny koktajl z owoców u mnie rozchodzi się dziennie w litrach :)
Koktajl owocowy
1,5 kg arbuza
1 szklanka jagód
800 ml kefiru
3 łyżki miodu
Wykonanie:
Arbuza w miarę możliwości pozbawić pestek i przełożyć do dzbanka blendera dodać do niego jagody, miód i kefir wszystko dokładnie zmiksować i dobrze schłodzić.
Koktajle owocowe są jak znalazł o tej porze roku i przy takiej pogodzie :) Co prawda nigdy nie próbowałam łączyć arbuza z jagodami, ale zapowiada się przepysznie ;) Pozdrawiam
Koktajle owocowe są jak znalazł o tej porze roku i przy takiej pogodzie :) Co prawda nigdy nie próbowałam łączyć arbuza z jagodami, ale zapowiada się przepysznie ;)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
koniecznie wypróbuj bo arbuz daje cudowne orzeźwienie :)
Usuń