tag:blogger.com,1999:blog-7708140444490989024.post187251213345251250..comments2024-03-11T16:07:38.885+01:00Comments on Izioni pyszne smaki: Jabłka w cieście izioni smakihttp://www.blogger.com/profile/00827343535921908799noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7708140444490989024.post-57836021394298518472014-09-23T10:55:12.176+02:002014-09-23T10:55:12.176+02:00Dziekuję badzo za odpwiedź i przepis.Pierwszy raz ...Dziekuję badzo za odpwiedź i przepis.Pierwszy raz robiłam jabłka w tej postaci wczoraj nawet dwa razy w ciągu dnia ;) Smakiem przypominały mi ala racuchy, ale w szybszej formie i wykonaniu ;) Polecam ! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7708140444490989024.post-64462800537243181632014-09-16T07:58:36.551+02:002014-09-16T07:58:36.551+02:00Ubite białka dodają ciastu takiej puszystości i le...Ubite białka dodają ciastu takiej puszystości i lekkości więc radzę je jednak ubić co do cukru to nie jest konieczny bo jest spora ilość cukru pudru którą posypuje się już usmażone, a papierówki według mnie są za delikatne tutaj dobrze się sprawdzają troszkę twardsze gatunki.<br />Pozdrawiam :)izioni smakihttps://www.blogger.com/profile/00827343535921908799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7708140444490989024.post-14375779323054234762014-09-15T21:11:49.720+02:002014-09-15T21:11:49.720+02:00Sezon jabłek i u mnie... Mam zamiar zrobić ten cud...Sezon jabłek i u mnie... Mam zamiar zrobić ten cudny deser jednak mam pytania - czy koniecznie jest ubicie białek czy jednak mogę dodać jaja od razu w całosci? Czy do ciasta nie trzeba dodać cukru? I czy do tego przepisu mogę użyć papierówek? Z góry dziękuję za odp !Anonymousnoreply@blogger.com